Arhiva proiecte

I LOVE BUCHAREST a lansat pe 9 IUNIE 2012, o nouă provocare in spațiul urban al capitalei. DETECTIVII VELOVERZI este un joc Treasure Hunt(Vanatoarea de Comori) de Ziua Internaţională a Mediului organizat de Asociaţia din POD.

PE 9 IUNIE,i-am scos pe bucureşteni din casă  şi i-am invitat, cu mic cu mare, la vânătoare de comori.
Le-am întins o “cursă” prin Bucureşti, pe biciclete sau pe jos, iar pe cei mai rapizi şi creativi i-am aşteptat la finish cu premii şi cu laude! 

Cei mai vioi detectivi au dezlegat misterele oraşului, pe biciclete, iar părinţii, bunicii şi prichindeii au decoperit la pas comorile din Parcul Herăstrău.
 
Dupa mai bine de 3 luni de munca, echipa organizatorica de la Asociatia din Pod poate spune ca si-a atins scopul: peste 500 de participanti - prichindei, tineri si “oameni mari” – s-au intrecut cu fair play in cele doua competitii desfasurate pe strazile urbei noastre si pe aleile Herastraului. 


Nimic nu ar fi fost posibil fara voi, concurentii, iar pentru asta va multumim! Merita, bineinteles, felicitari, bravii nostri voluntari si, nu in ultimul rand, partenerii nostri,
cei care au oferit premii celor mai scusiti dintre detectivi, cei care ne-au promovat, care ne-au sustinut in realizarea traseului, a materialelor promotionale, a afiselor de concurs . 
Cu totii merita felicitari si aprecieri. Dar cum in orice competitie exista invingatori si invinsi, credem ca merita sa ii amintim aici pe cei mai buni detectivi ai celor doua competitii:
echipa condusa de capitanul Iacob Dorin,  castigatoare a traseului din parcul Herastrau si – prin urmare -  a unei biciclete de la Decathlon si a unui tort delicios de la Ostraw Vegan, si echipa castigatoare a istovitorului traseu din oras condusa de Narcis Serban, care se va bucura de o minunata vacanta de 4 zile la Venetia (oferita de www.doarvacante.ro), impreuna cu coechipierul sau. 

Multumim sponsorului principal APANOVA pentru sustinerea acestui proiect.

Am atras si atentia televiziunilor. Stau marturie  doua dintre reportajele realizate de Antena 1 si Digi 24:
Am atras si atentia televiziunilor. Stau marturie  doua dintre reportajele realizate de Antena 1 si Digi 24:

 

http://observator.a1.ro/social/Vanatoare-de-comori-in-Parcul-Herastrau-de-Ziua-In_62294.html,

http://www.digi24.ro/stire/Vanatoare-de-comori-in-parcul-Herastrau_21453.

Multumim de asemenea si echipei de la TVR Cultural, cei care mai mereu sunt cu ochii pe noi si transmit telespectatorilor informatii despre proiectele si ideile trasnite
 care ne vin in cap an de an.
Pentru cei care doresc sa vada imagini cu intamplarile Detectivilor Veloverzi puteti viziona pagina de facebook
 http://www.facebook.com/pages/reasureHuntersro/388262454552684
Sau pe web site: www.treasurehunters.ro

In speranta ca v-ati distrat de minune, fiind macar pentru cateva ore detectivi adevarati, Asociatia din Pod va multumeste si va da tuturor intalnire la urmatorul nostru proiect.
 

Promitem sa nu va lasam sa asteptati prea mult! 

Speram sa fiti alaturi de noi si in alte proiecte organizate de Asociatia din Pod si Treasurehunters.ro.  

 
Pentru mai miulte detalii www.treasurehunters.ro 


<< inapoi

Organizatori

Asociatia din Pod